У Харкові в гіпермаркеті Metro місцеві жителі змушені стояти в кілометрових чергах через непрацюючі каси.

Своїм болем поділилися очевидці в Телеграм-каналі ВІХА (Харків).

Як розповіли харків'яни, то в гіпермаркеті з 14 кас працюють тільки 2! А це означає, що якщо в черзі стоятиме навіть 5 осіб, то це мінімум пів години очікування своєї черги.

"Спасибі ТЦ метро за карантин, 2 каси з 14, навіть по 5 чоловік на кожну з урахуванням оптового магазину, черга на 30хвилин! Магазин європейських стандартів",- повідомив автор фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, в мережі гіпермаркетів Metro покупцеві підсунули іспанську закуску разом з цвіллю, і це не обов'язковий інгредієнт. Цвіль виявилася дуже небезпечною для вживання в їжу, справжня отрута. Тільки від списку, що може накоїти ця цвіль в організмі вже стає не по собі.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Госпіталізували в лікарню: невідомий випадково влаштував стрілянину в "епіцентрі" і поранив касира

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцям в " Ашані "попалися лимони з цвіллю, і це не благородна фішка -" чекай неуважного покупця..."

Також «Знай.иа " писав, що Українці в гіпермаркеті Metro за "пристойну" ціну ледь не отримали непристойну поїздку в інфекціонку