У Дергачах Харківської області 22 серпня відбувся концерт, присвячений Дню міста.

Під час його проведення співробітники Громадянської мережі ОПОРА зафіксувавши порушення у передвиборчій кампанії, пише Depo.Харків.

Активісти розповіли, що 17 серпня на сайті міської ради з'явився анонс заходу. Крім представників влади в анонсі також був вказаний Почесний громадянин міста Костянтин Жидков.

Представники "ОПОРИ" фіксували борди з його зображенням на тлі політичної реклами партії "Слуга народу".

джерело: ОПОРА
джерело: ОПОРА

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У системі "Прозорро" були опубліковані кілька угод про проведення концерту. Зокрема, 49,9 тис. грн повинні заплатити ФОП Хорольський Олексій Олексійович за послуги з організації звукового забезпечення свята, ще одна угода на 49,9 тис.грн з ФОП Максименко Максим Васильович була укладена на послуги з організації виступу музичного колективу "Prime Orchestra" і третя угода на аналогічну суму — з ФОП Мелешко Роман Володимирович на послуги з організації святкового феєрверку.

Під час заходу на екрані на сцені регулярно показували рекламу Костянтина Жидкова на тлі бренду "Слуги народу".

Під час концерту Жидков проводив лотерею, де розігрували свиней, кроликів, телефони і телевізор. Його вітали музиканти на сцені, а деякі бажали удачі на виборах.

джерело: ОПОРА
джерело: ОПОРА

До того ж, організацію феєрверку теж приписали Жидкову.

"Наш головний сюрприз. Сьогодні вас чекають ще одні чудові гості, після яких, звичайно, буде ще один подарунок від Костянтина Жидкова - це святковий феєрверк"— - заявив ведучий зі сцени.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Порошенко перетворив Марш захисників на передвиборчу агітацію, - ЗМІ

Як повідомляє портал «Знай.иа» А раптом пожежа? Як рятувальники клеять передвиборчі білборди для " слуг народу″

Також «Знай.иа " писав, що Місцеві вибори-2020: вето на "пакетні підкупи", розділ українців на категорії та " погодинний контроль"