Під Харковом у селі Васищеві полція розслідує обставини трагедії, внаслідок якої від удару струмом постраждала 21-річна мати та її однорічна дитина.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

"25 серпня о 13:35 до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлено дитину з електротравмою у важкому стані після клінічної смерті",- повідомили у відомстві.

Як з'ясували копи, хлопчик гуляв на території приватного житлового будинку біля матері, яка поливала город. Раптово малюк доторкнувся до електропроводу, що знаходився під напругою. Жінка підбігла до дитини, схопила його, від чого також отримала електротравму.

Поліція і швидка допомога / скріншот з відео
Поліція і швидка допомога / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Прибулі на місце медики констатували у малюка клінічну смерть.На щастя, реанімаційній бригаді вдалося "запустити" серце дитини. Хлопчика разом з матір'ю доставили в лікарню.

Інформація про те, що трапилося зареєстрована в Харківському відділі поліції. Слідчі встановлюють всі обставини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розваги на пляжі для молодої пари закінчилися моторошним електричним ударом: відео

Також «Знай.иа " писав, що Пошкодуйте батьків: обгорілу дитину знайшли На рейках у Києві