Харків'яни стурбовані якістю повітря в місті. Адже у людей почала боліти голова і дерти в горлі, у когось взагалі заклало ніс.

Як впевнені харків'яни, то причина у викидах з Харківського коксового заводу. Своїми спостереженнями і відчуттями жителі поділилися в групі "Х. Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

Першими хто забив на сполох були жителі району Новожаново. Люди прокинулися вночі від різкого хімічного смороду.

"Не встигли відзначити день міста, як в ту ж ніч з 23 на 24 коксохім відсвяткував черговим викидом від яких вже встигли відвикнути! В районі Новожаново дихати вночі було нічим від різкого хімічного смороду! Зараз теж саме - весь район в серпанку і хімічному смороді, від якого дере в горлі",- скаржаться харків'яни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наступними, хто постраждав від викидів з Коксохіму стали жителі Постишева. Там сморід від заводу проникав в квартири навіть через закриті вікна.

Хімічний запах поширився далі по Харкову і дістався до Нових будинків. Там та ж картина - жахливий запас і димка.

"Не уявляю, як там в Новожаново, якщо навіть на Нових будинках жахливий запах і димка. Голова болить, в горлі дере, ніс заклало; не могли зрозуміти що ж таке, прочитавши ХХ - все стало на свої місця…",- нарікали жителі району.

У підсумку, харків'яни вирішили перевірити якість повітря і результати їх шокували! Повітря було забруднене в 8 разів!

Як розповіли жителі постраждалих районів, то Служба порятунку вельми роздратовано реагує на повідомлення про задимлення і сморід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі заводи смерті змусять включити фільтри: "досить труїти людей!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комунальники Кличка зіпсували повітря на очах у киян -" а Віталіку норм"

Також «Знай.иа " писав, що Українців попередили про викид отрути, яку додають до газу-людям радять закрити вікна і не висовуватися