У Харківській області копи затримали 15-річного підлітка. Хлопець намагався перерізати горло сусідці. Хлопцеві загрожує серйозний тюремний термін за замах на вбивство сусідки - до 15 років в'язниці.

В обласному управлінні Нацполіції повідомили, що інцидент стався 21 серпня. 47-річна жінка звернулася до правоохоронців із заявою, що її намагався вбити неповнолітній хлопець.

Оперативники з'ясували, що підліток взяв вдома кухонний ніж і вийшов на вулицю. Він побачивши в полі сусідку, попрямував до неї, наздогнав жінку і вдарив її ножем в ногу, повалив на землю. Після цього він наніс потерпілій ще один удар ножем в шию і втік.

Поліцейські затримали підозрюваного. Ніж у нього вилучили. Підлітку вручили підозру за статтею "замах на вбивство".

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, а поліцейські з'ясовують усі обставини інциденту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі водій автомобіля марки ВАЗ влаштував аварію, врізавшись в припарковане на узбіччі авто.

На місце аварії викликали патруль поліції. Прибувши на місце, правоохоронці виявили винуватця ДТП, який був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Йому запропонували пройти тест на алкоголь, проте водій відповів відмовою.

Поки поліцейські складали адмінпротокол, водій спробував повернутися за кермо і втекти з місця ДТП, проте йому цього не дозволили.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Києві злодійки з ножем обчистили магазин іграшок - "Охорона бачить, але боїться вийти"

Також портал "Знай.ua" писав, що Українці та її синові завдали 50 ударів ножем, плач на всю Україну - "бездушність і кругова порука"

Також портал "Знай.ua" писав, що Тіло пенсіонерки 5 годин пролежало в під'їзді, медики шарахалися як від чуми: "Коронавірус?"