У Харкові скасують традиційний Парад вишиванок до Дня Державного Прапора через різке зростання захворюваності в області. Про це розповідає прес-служба ВО "Свобода".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в неділю, 23 серпня, в Харкові повинен був пройти традиційний Парад вишиванок, присвячений Дню Незалежності України. Однак в силу того, що область щодня стає лідером в антирекордах по захворюваності на COVID-19, масове святкування довелося скасувати.

"Таке велике скупчення людей може викликати різкий стрибок захворюваності COVID-19, тим самим ще більше ускладнити непросту епідеміологічну ситуацію в Харкові. Ми відповідально ставимося до проведення будь-яких наших заходів, а тим більше таких масових, як традиційні паради вишиванок. Наражати людей на небезпеку було б вкрай безвідповідальним. Ми провели всю необхідну підготовчу роботу, проте здоров'я людей важливіше. Тому, як би це не було прикро як для нас, так і для жителів Харкова, які за чотири роки встигли по-справжньому полюбити цю традицію, ми змушені цього року скасувати Парад вишиванок до Дня Державного Прапора", - цитує прес-служба главу ХОО ВО "Свобода" Юрія Неходу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківську пройде святкування Дня Прапора та Дня Незалежності.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Ужгороді троє рукодільниць вишили 20 сорочок для малюків, які народяться в День незалежності України.

Також Знай.иа писав, що у Львові на день Незалежності пройде Марш нескорених на підтримку українських воїнів.