У Харківській області вручили закордонний паспорт жінці, вік якої перевалив за 102 роки. Про це розповіли в Дергачівському районному відділі ГУ ДМС України в Харківській області.

102–річна Пелагея Іванівна - мешканка села Маслії Дергачівського району. Вона народилася в 1918 році, додали в обласному управлінні міграційної служби.

В подяку за увагу, доброзичливість і шанобливе ставлення, Пелагея Іванівна прочитала співробітникам відділення вірш Тараса Шевченка "Заповіт".

Фото: ГУ ДМС України в Харківській області
Фото: ГУ ДМС України в Харківській області

Фото: ГУ ДМС України в Харківській області
Фото: ГУ ДМС України в Харківській області

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Однак, крім привітань довгожительці, повідомлення міграційної служби викликало і деяке обурення з боку коментаторів. Предметом осуду стало фото, на якому співробітники відділу вітають бабусю з медичними масками, спущеними на підборіддя.

"Фото з масками на підборідді в той час, як Харківська область б'є всі показники за кількістю інфікованих? Серйозно?!",- обурюються українці.

Нагадаємо, що у Києві чоловік отримав штраф розміром у 17 тисяч гривень за перебування на вулиці без документів, що засвідчують особу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", карантин відродив нелегальні схеми перепусток до Європи.

Також, "Знай.uа" писав, що Рада Європейського Союзу оновила перелік третіх країн, жителям яких дозволено в'їзд до ЄС. Україна в цьому переліку відсутня.

Додамо, що Франківчани встановили рекорд з отримання закордонних паспортів - прощай, Україно!