Днями в Харкові в пер. Північному невідомі пропонували пройти жителям експрес-тест на коронавірус прямо на лавочці.

Про це повідомили очевидці в групі Типове ХТЗ в соцмережі Фейсбук.

"Якісь дивні люди в цивільному одязі робили людям експрес-тест на ковід прямо на лавочці біля під'їзду, поруч з дитячим майданчиком. Сусідка почала їх проганяти-хлопець став показувати якусь "корочку". Мені сказали, що, можливо це якась соцслужба, але яка соцслужба робить тести на лавочках, без рукавичок, без засобів, масок і так далі",- написано в повідомленні.

На відео помітно, що невідомий чоловік бере кров з пальця в іншого чоловіка, причому робить це без рукавичок. Офіційна інформація перевіряється.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

" А люди чим думають...????навіщо робити у дивних людей тести ,та й взагалі щось", " Вибачте, але вони мені наріків нагадують. Цей нервовий якийсь, смиканий...", " Невже люди такі дурні що повелися ?Це капець а може вони інфекцію занесли навпаки.Чесно я в шоці.", " І що, багато було бажаючих зробити тест?",- обурювалися харків'яни в коментарях під відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов ризикує покинути мерію через коронавірус: "Дружина заразилася"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Китайська зараза влаштувала справжнє полювання на львів'ян, хворих все більше: "вірус мутує"

Також «Знай.иа " писав, що Киянка здала аналіз на коронавірус і мало не померла в черзі: "Пекло за 700 гривень"