Днями в мережі розповіли про розбірки на дорозі, які сталися в місті Харків. Нахабний вчинок.

Таким чином, повідомляється, що очевидці зняли на камеру смартфонів те, як водій іномарки вийшов зі свого автомобіля і підійшов до дідуся, який сидів на машині ззаду.

І ось, чоловік підійшов до літнього водія, почав його чомусь вчити, а після чого і зовсім дав ляпас і плюнув в нього. Досить дивне видовище.

У чому була причина конфлікту-невідомо.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі молоді хлопці побили пенсіонерів. Тепер лікарі в лікарні борються за його життя.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це в четвер, 27 липня близько 17:30. Територіально місце злочину знаходилося на проспекті Соборному, у напрямку до зупинки Гагаріна.

Молоді хлопці в такий спосіб вирішили навчити пенсіонерів, як потрібно їздити на швидкісному режимі., в якому вони самі пересуваються в населеному пункті. Для "пояснювальної бесіди" вони використовували біти, а також удари ногами.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі футбольні фанати вийшли на суботник на стадіоні.

Також Знай писав, що в Києві засікли водія, який "навалив купу" сміття прямо на узбіччі.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі утворилося несанкціоноване звалище останків тварин.