Харків'яни вийшли на акцію солідарності на підтримку протестів у Білорусі. 14 серпня понад 200 харків'ян і харків'янок прийшли підтримати братський народ з гаслом "Ми 97%".

Люди принесли з собою прапори України та історичні національні біло-червоно-білі прапори Республіки Білорусь. Активісти тримали в руках плакати з написами: "Сябри! Ми з вами!", "Стоп тарган", "Жыве Беларусь", "Білорусь, Україна з тобою!", "Проти поліцейського терору" та інші. Вони скандували: "Слава Україні"і "Живе Білорусь".

Також, харків'яни звернулися до Президента України, щоб він відкрито засудив, то насильство і напади, які відбуваються в Білорусі. Жителі Харкова вимагають не визнавати Лукашенка президентом.

Нагадаємо, 9 серпня, в Білорусі пройшли вибори президента. Після закриття виборчих дільниць в Республіці почалися несанкціоновані акції протесту проти фальсифікацій результатів. В ході протестів міліція і внутрішні війська застосовували проти демонстрантів сльозогінний газ, світлошумові гранати і гумові кулі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині художник спалив поліцейський щити через протести у Білорусі: "брати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Тернополі з'явився гігантський прапор Білорусі: "віримо"

Також «Знай.иа " писав, що Україна вперше в історії відкликала посла з Білорусі: кардинальна зміна у відносинах