У Харкові на вулиці Грицевця пенсіонерка розбила камери спостереження у своєму під'їзді, вирішивши, що за нею спостерігають російські спецслужби.

Про це повідомили сусіди пенсіонерки у Facebook-спільноті "Типове ХТЗ".

Вони скаржаться, що сусідка-пенсіонерка не сприймає камер відеоспостереження і щоразу розбиває їх молотком.

"Днями у нас вкрали дитячий самокат та іграшки. Знаючи, що на сусідньому поверсі живуть нарки, ми вирішили встановити камери. Дана бабуленція вирішила, що ми за нею стежимо, і постійно їх збиває молотком", - розповіли сусіди пенсіонерки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Бабуленція твердить своє, що за нею встановлено стеження агентів ФСБ, або ще чогось, що робити, ми просто не знаємо", - додали вони.

У коментарях харків'яни порадили власникам камер звернутися в поліцію, провести з бабусею виховну бесіду, або ж встановити на камеру захисну решітку:

" зробіть грати захисну, як раніше на лампочки ставили", " Напишіть заяву про відплату матеріальної та моральної шкоди і покажіть їй", " взагалі-то заяву писати, за псування майна".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Набридли: неадекватний одесит перетворив сусідських дітей на живі мішені для стрільби

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві неадекват буянив на даху з битою і ножем: "мене в дурку здадуть!"

Також «Знай.иа " писав, що Дніпрянин змусив сусідів нюхати нечистоти, дірявий унітаз і розхитані нерви: "півроку смороду!"