Рідні просять повідомити, якщо хтось знає місцезнаходження зниклого чоловіка.

Медяник Леонід Васильович, 1942 року народження. Пішов на джерело на дачі в районі В'яловського водосховища (Харківська область, Аква-2).

Страждає розсіяним склерозом (міг частково втратити пам'ять і не пам'ятати свого імені).

Був одягнений у світло-коричневий светр, шорти, гумові шльопанці.

Якщо хтось побачить, або зустріне, або що-небудь відомо про його місцезнаходження - рідні просять звертатися за телефоном:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

0993059494, 0979630003 (дочка Юлія)

Нагадаємо, стало відомо про те, що дівчаток, які зникли в Білій Церкві, знайшли в Одеській області.

Таким чином, повідомляється , що поліцейським з Білої Церкви вдалося знайшли зниклих неповнолітніх, які 15 серпня втекли з місцевого Центру соціальної реабілітації. Як повідомили в поліції Білоцерківщини, втікачів знайшли в Одеській області.

Дві вихованки Центра Білої Церкви 14 і 16 років покинули територію установи, і швидко зникли в невідомому напрямку.

Дівчаток через кілька днів відшукали в Одеській області, і місцеві співробітники правоохоронних органів відправили з в Білгород-Дністровський, звідки вони поїду в Білу Церкву.

З дівчатками та співробітниками установи провели роз'яснювальну роботу.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Дніпрі пожежа охопила рожеву будівлю, дим паніка і справжнє пекло - вогонь зжер все

Також портал "Знай.ua" писав, що Юлія Подольська отримала безпрецедентну підтримку у своїй боротьбі за сина і справедливість: "проти бездіяльності Гюндуза Мамедова"

Також портал "Знай.ua" писав, що На Львівщині шумахер на Renault на швидкості протаранив автобус - розбитий метал, плач і кров по дорозі