У мережі "прославили" харків'янина, який перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser викидав сміття прямо на дорогу, перебуваючи на проїжджій частині.

Відео свинської поведінки власника позашляховика опубліковано в Telegram-каналі "ТРУХА".

На знятих кадрах видно, що водій виймає якесь дрібне сміття з салону свого автомобіля і витрушує його на проїжджу частину, поруч з машиною.

"А в рубрику "олень дня" сьогодні потрапляє свиня на Toyota Land Cruiser з номером АХ 2992 ВК", - підписала відео автор поста.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в центрі Дніпра на площі Героїв Майдану неадекватний чоловік побив інспекторів з паркування за виписаний штраф.

Повідомляється, що в четвер, 9 липня, близько 12:00 дня дівчина, яка працює інспектором з паркування, виписала водієві штраф за зупинку в недозволеному місці. Чоловік, якому на вигляд близько 30 років, припаркував автомобіль під знаком "Зупинка заборонена".

Очевидно, порушнику не сподобався виписаний штраф, через що він відреагував агресивно. Він різко накинувся на дівчину і зробив кілька ударів по обличчю. За неї заступився інший інспектор з паркування, який також був побитий неадекватним порушником.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - " пре проти течії"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Київські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також «Знай.иа " писав, що Неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей