В Полтаві живе дівчинка з інвалідністю, яка влаштувала благодійний ярмарок, аби зібрати гроші собі на електричний підйомник. Він потрібен їй, щоб самостійно пересідати до візка та стати незалежною, розповідає Ксенія Глушко.

Дівчинці – 14 років. 9 із яких вона має інвалідність. В 5-ть вона перехворіла вітрянкою з ускладненнями. Після того має інвалідність.

Не дивлячись на своє тяжке становище дівчина декламує вірші, малює, ліпить, вишиває, в’яже, виготовляє іграшки та прикраси. Їх і вирішила продати, аби втілити свою мрію про підйомник. Адже школярка мріє жити, як звичайний підліток.

Нагадаємо, львів'яни вимагають, аби хворих на діабет забезпечили всіма необхідними технічними засобами та лікарськими препаратами для стабілізації та підтримки їх здоров'я.
Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України.

У тексті петиції йдеться, що всіх, хворих на цукровий діабет необхідно безкоштовно, тобто за гроші платників податків забезпечити засобами для введення інсуліну (помпи, шприци, голки, шприц-ручки та інші), а також глюкометрами, тест-смужками до них. Також зазначається, що потрібно забезпечити всіх діабетиків України інсуліном без доплат в аптеках і безкоштовною медичною допомогою.

Сліпецький Юрій-Юліан Романович заявив у тексті своєї петиції, що в Україні діабет дуже поширений і їм страждають мільйони людей і дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дніпрянин став інвалідом з вини водія тролейбуса - "Переламав руки і викинув з салону"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харків'янин на візку схопив дві гармати і погрожував вбити себе на камеру

Також «Знай.uа» писав, що Киян з інвалідністю пересадять з колясок на машини, але пощастить не всім