У Харківській області, в місті Дергачі, охоронцями промзони під землею був виявлений незвичайний потерпілий. Щоб врятувати його, довелося викликати співробітників ДСНС, зазначають у службі.

Як повідомляється, охоронці промислового об'єкта звернули увагу на дивні звуки, що доносилися з-під землі. Вони вирішили перевірити джерело звуків і в покинутому колодязі виявили живу істоту – лисенятко.

Для того, щоб дістати дику тварину на поверхню, охоронці вирішили викликати співробітників рятувальної служби – самостійно спускатися до переляканому лисенку було б небезпечно, так як ці тварини часто є переносниками сказу.

Прибувши на місце виклику, рятувальники спустилися на дно чотириметрового колодязя і витягли звідти рудого пустуна. Його взяв під опіку місцевий ветеринар, а пізніше - відпустили в дику природу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цікаво, хто при огляді території виявилося, що всі каналізаційні люки надійно закриті. При цьому біля одного з люків виявили підкоп – лисеня намагалося вирити собі нору, але випадково провалилося в каналізацію.

Нагадаємо, що у Дніпрі рятувальники дістали з 1,5-метрової ями кошеня, яке не могло вибратися самостійно назовні.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Нікополі ветеринари подарували інвалідний візок паралізованому цуценяті.

Також Знай.uа писав, що у Запоріжжі пес охолоджувався у фонтані і застряг, жалібний гавкіт почули копи.