У Харкові поліція затримала підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину. Він навіть не ховався, а просто сидів на лавочці в одному з районів міста. Про це повідомляє "місто Х".

Активісти помітили чоловіка на лавочці біля однієї з багатоповерхівок на вулиці Валентинівська. Вони розповіли, що ця людина розшукується поліцією за скоєння вбивства. Активісти показали орієнтування, яке поширила поліція, щоб знайти підозрюваного.

Правоохоронці затримали чоловіка і наділи на нього наручники. Пізніше з'ясувалося, що він страждає психічним захворюванням і підозрюється у вбивстві власної матері в одній з квартир на вулиці Тракторобудівників 100-а.жінка померла в результаті множинних колото-різаних ран. Після вбивства матері 49-річний Сергій Шевель.

🚨В ходе блестящей спецоперации на ул.Валентиновской был пойман подозреваемый в убийстве мужчина, который к тому же ещё и страдает психическим расстройством.

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 14 augustus 2020

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Варто нагадати, Знай передавав, що Сергія Шевеля розшукує поліція за підозрою у вбивстві власної матері. За версією слідства він НАІС жінці безліч ударів ножем і зник. При цьому в орієнтуванні крім прикмет було зазначено, що чоловік страждає на шизофренію і перебуває на обліку у вузького фахівця.

Також Знай повідомляв, що в США багатодітну матір розстріляли на вулиці поки її діти займалися дистанційною освітою. Жінка вийшла на вулицю, а після цього почалася стрілянина. Діти цієї родини могли стати свідками події. Винуватець зник на велосипеді, а потім сів в автобус.

Нещодавно Знай передавав, що в Київській лікарні копам довелося втихомирювати буйного пацієнта, який кидався на оточуючих. Черговому наряду муніципальної охорони довелося застосувати стяжки, щоб медики змогли спокійно оглянути пацієнта і надати йому першу допомогу.