У Харкові в дитячу лікарню доставили двох дітей, від яких відмовилася їхня мати. Однорічна дівчинка і її дворічний брат стали не потрібні своїй мамі. Медики розповіли, що жінка ромської національності привезла дітей до лікарні і відмовилася виконувати Материнські обов'язки. Про це повідомили в Нацполіції в Харківській області.

Медики госпіталізували дітей і запевнили, що їх здоров'ю і життю нічого не загрожує. Також служба У СПРАВАХ ДІТЕЙ з'ясувала особу матері. Вона відмовилася від хлопчика 2018 року народження і дівчинки 2019 року народження. Діти в задовільному стані.

Варто нагадати, Знай писав, що Дніпропетровська область стала рекордсменом серед інших регіонів України за кількістю залишених дітей. У будинках малятка опинилися десятки дітей через небажання батьків виконувати свої обов'язки.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

У 2019 році українці відмовилися від 326 дітей. Причини тому різні-вроджені хвороби дітей, небажання ставати батьками, відсутність коштів на виховання і багато іншого. Тільки в Дніпропетровській області відмовилися від 46 дітей. Києві залишили 43 дитини, а в Одесі 36 діток залишилися без батьків.

Також Знай повідомляв, що в Києві біля магазину перехожі помітили коляску з двома дітьми, у якої не було дорослих і викликали поліцію. Правоохоронці розшукали бабусю двох дівчаток, яка вирішила відмовитися від дітей через те, що їхня мати не з'являється вдома більше двох місяців. Дівчаток забрали, а бабуся написала відмову від дітей.

Нещодавно Знай передавав, що в США в клініці переплутали ембріони і підсадили їх різним батькам. У однієї жінки народилися близнюки чужі один одному.