У Харківській області знайшли дітей, які раніше втекли. Про це розповіли на порталі поліції Харківської області.

Повідомляється, що 13 серпня, близько 00:28 в Ізюмське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що троє дітей віком 8, 10 і 13 років посварилися з матір'ю в результаті чого втекли з дому.

Читайте Знай в Google News!

Правоохоронці відразу ж почали пошуки зниклих. Вранці, близько 05:00 поліцейські знайшли неповнолітніх втікачів на одній з вулиць в селі Оскол Ізюмського району.

Виявилося, що діти бродили округою всю ніч. На щастя ніхто з них не постраждав, проти дітей не було вчинено протиправних дій і допомога медиків їм не була потрібна.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

повідомлення поліції Харківської області: Facebook

Втікачів успішно повернули батькам. Після цього правоохоронці провели профілактичну бесіду з мамою та дітьми.

З якого приводу діти образилися на матір і що стало причної сварки інформації не повідомляли.

діти, що втекли, фото: поліція Харківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві зник сіроокий хлопчина з доброю посмішкою. Як вдалося з'ясувати, то дитина 10 серпня пішла з дому і досі не повернулася.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі підлітки з силою відібрали гроші у дитини. Про це розповіла мама потерпілого. Жінка повідомила, що її 10-річний син вийшов на прогулянку, раптом до хлопчика підійшли два підлітки і почали йому погрожувати,

Також, "Знай.uа" писав, що раніше зникла 16-річна прикарпатка не хоче йти додому. Дівчинка заявила, що пішла з дому через конфлікт з мамою і не має бажання повертатися.