На Харківщині безвісти зник чоловік. Про це розповіли у виданні "Depo Харків" посилаючись на інформацію від правоохоронців.

Повідомляється, що 10 серпня, в селі Берека Первомайського району зник Іващенко Ігор Юрійович 1955 року народження. Близько 14:00 чоловік вийшов з дому своєї матері і поїхав додому в місто Первомайськ, проте по нинішній час додому він так і не повернувся. Телефон чоловіка відключений, на зв'язок він не виходив.

Читайте Знай в Google News!

Прикмети, за якими можна впізнати зниклого чоловіка:

Зріст - близько 185 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Статура - середня.

Колір волосся - темно-русявий з сивиною.

Зачіска - коротка.

Колір очей - блакитний.

Зниклий був одягнений у білу сорочку з картатим візерунком, темні штани і сандалі білого кольору.

Іващенко Ігор Юрійович, фото: Depo Харків

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження чоловіка, з проханням повідомити за телефонами: (05748) 3-21-12, 066-834-05-82, 066-615-81-70,102 або іншим доступним способом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві зник сіроокий хлопчина з доброю посмішкою. Як вдалося з'ясувати, то дитина 10 серпня пішла з дому і досі не повернулася.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Тернополем безслідно зник хлопець у бейсболці. 7 серпня молодий чоловік виїхав з Києва в Івано-Франківськ на таксі, але вийшов з машини недалеко від населеного пункту Зелене в Бучацькому районі. Після цього хлопця ніхто не бачив.

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі другий тиждень шукають безвісти зниклого хлопця. Десять днів тому він вийшов з дому, але, так і не повернувся. Його мати вирішила взяти все в свої руки, і опублікувала в соціальні мережі публікації з його прикметами.