У Харкові сьогодні вночі на вулиці Маршала Рибалко,38 прорвало трубу у підвальному приміщенні.

Про це стало відомо з випуску МГ Об'єктив.

“Прокинулися від вибуху, думали війна почалася, а то просто прорвало трубу”, - так мешканці п’ятиповерхівки на вулиці Маршала Рибалка розповідають про пригоду, яка сталася в ніч проти 11 серпня.

Вода наповнювала підвал водою перетворюючи його у своєрідний "басейн".

Комунальників виклкали ще вночі, але вони змогли приїхати лише вранці, тож тамтешні мешканці всю ніч переймалися, що вода дістанеться електропроводки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Детальніше у випуску:

Нагадаємо, у Харкові багатоповерховий будинок, який стоїть за адресою Клочківська,274 затопило підвал.

Як стало відомо, у підвалі багатоквартирного будинку течуть всі труби, води вже набралося по коліно і навіть почало розмивати фундамент. При цьому з-за застояної води почало погано пахнути і все навколо зацвіло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Житло киянки перетворилося на басейн, комунальники Кличка "забили" на виклик - "Твоїй квартирі п*зда, тітко"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Вулиця Дніпра перетворилася в озеро з фонтаном, комунальники не поспішають – саме "минеться"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові забив "фонтан" висотою в 6 поверхів - ганьба комунальників Кернеса потрапила на камеру