Вбивство, яке сталося в селі Панасівка Коломацького району Харківщини, розкрито. Правоохоронці відшукали нелюдів, які побили чоловіка до смерті і закопали у полі.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Тіло померлого чоловіка зі слідами насильницької смерті було виявлено в полі поблизу села Панасівка Коломацького району 30 червня.

Через кілька тижнів слідчі знайшли душогубів - ними виявилися два брати - 42 і 44 років, які є односельцями загиблого.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як з'ясувалося, чоловіки втрьох випивали, посварилися, і брати побили товариша по чарці. А коли той знепритомнів - штрикнули його ножем. Тіло винесли в поле, а ніж сховали.

"В ході слідства встановлено, що до скоєння тяжкого злочину причетні два брати 42 і 44 років, жителі села Панасівка. Чоловіки разом розпивали спиртні напої. В ході сварки зловмисники побили гостя, а коли він втратив свідомість, один з них вдарив потерпілого ножем. Тіло померлого правопорушники винесли в поле, а знаряддя вбивства сховали",- повідомили в поліції.

Справу розслідують за статтями "умисне вбивство" і "розбій". Якщо суд доведе провину братів, найближчі роки вони проведуть у в'язниці.

Нагадаємо, в червні 2020 року жителі Панасівки помітили, що 60-річний сусід перестав потрапляти на очі - на дверях будинку висів замок, домашні тварини кричали від голоду. Люди зрозуміли, що відбувається щось недобре, і викликали поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зникле під Києвом Малятко стало жертвою 15-річного вбивці-посміло сказати " ні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Хмельницьким озвірілий Ромео до смерті забив незговірливу Джульєтту- " відмовила в інтимі"

Також «Знай.иа " писав, що Киянин сяде на 13 років за вбивство дочки-підлітка- " дорікнула за випивку…"