У Харкові молода дівчина намагалася звести рахунки з життям. Вона розбила скло і намагалася вистрибнути з вікна. Про інцидент розповіли очевидці в пабліку "Хсалтівка".

Інцидент стався в гуртожитку при 18 училищі. Вона вибила чимось сікло і вилізла на вікно. Однак сусіди по кімнаті забрали дівчину назад в кімнату. У повідомленні також йдеться, що комендант гуртожитку вже знає про те, що відбувається, а також викликали поліцію.

У коментарях користувачі припустили, що дівчині могло щось загрожувати, якщо вона зважилася на такий вчинок. Також були і ті, хто зі сміхом сприйняв цю новину. Знайшлися користувачі, які заявили, що студентам, як і іншим потрібна допомога і підтримка в складних ситуаціях.

"Іноді нам усім не вистачає підтримки та уваги. Дай Бог їй взяти себе в руки. У будь-якому випадку,буде краща перспектива, ніж померти молодим», «я ось одне не зрозумію, як люди встигають знімати всі моменти!!!"- пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто нагадати, Знай розповідав про самогубство дівчини біля храму в Запоріжжі. Стало відомо, ким були її батьки і ймовірні причини такого вчинку. Як з'ясувалося, дівчина була з сім'ї парафіянки і священнослужителя. Батько-священнослужитель, а мама співала в хорі і відвідувала богослужіння. 24-річна Анастасія була веселою дівчиною і ніколи не показувала свої думки друзям. На її сторінці в соцмережах були фото з вогнем і дивні пости про приниження і недолюбленности.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі голий чоловік у неадекватному стані бив шибки у під'їзді багатоповерхівки, а потім вирушив на дах. Його побачили місцеві жителі і викликали правоохоронців, які привели його до тями і передали медикам.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві патрульним поліцейським довелося шукати дівчину, яка хотіла померти в прямому ефірі. У поліцію звернулася молода дівчина, яка вказала на можливе місце знаходження потенційної самогубці, тому копам вдалося вчасно приїхати і запобігти біді.