У Харкові чоловік пограбував відділення швидкої видачі позик. Про це розповіли на сторінці "Харків 1654" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники Слобідського відділення поліції розшукують чоловіка, який скоїв розбійний напад на відділення швидкої видачі позик, яке знаходиться на території Комунального ринку

Читайте Знай в Google News!.

"Якщо хтось володіє будь-якою інформацією про особу або місце знаходження даного громадянина просимо повідомити за телефоном 0672442000 або іншим будь-яким спосіб!"- сказано в публікації.

повідомлення про пограбування, скріншот: Facebook Харків 1654

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сума, яку викрав чоловік, завдані збитки, а також інформація про постраждалих не були вказані.

До публікації додали знімки з камери відеоспостереження на яких можна побачити чоловіка в чорних шортах, білій футболці, білих кросівках і рожево-Білій кепці, який найімовірніше і скоїв злочин.

чоловік пограбував відділення видачі позик, фото: Facebook Харків 1654

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в українській столиці, співробітники правоохоронних органів затримали двох грабіжників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у західних регіонах України правоохоронці затримали групу, яка займалася вимаганням грошей у жителів Закарпаття.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що в Запоріжжі 80-річна старенька віддала шахраям 9 тисяч доларів.