Стало відомо про те, що з поїзда Харків-Ужгород були зняті троє п'яних пасажирів. Заважали іншим відпочивати.

Таким чином, повідомляється, що після того, як кілька днів тому на журналістку і пасажирку поїзда Маріуполь-Київ напали, співробітники «Укрзалізниці» були змушені посилено стежити за порядком у вагонах.

І ось, як виявилося, не дарма. Інь йде стався в середу, п'ятого серпня. З поїзда Харків-Ужгород, вже на шляху до Києва були зняті пасажири, які вживали там спиртні напої, і тим самим порушували порядок.

з поїзда Харків-Ужгород зняли п'яних бешкетників, фото: скріншот з відео

Коментуючи подію, один з пасажирів розповів: "у Полтаві начальник поїзда викликав перший наряд поліції, одного з порушників зняли з поїзда. Однак після цього частина чоловіків погрожувала начальнику поїзда, продовжуючи пити і лаятися. Їх не менше восьми".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Це знову таки не зупинило п'яних чоловіків, і ще одна пасажирка не витримала. До станції "Лубни" вона викликала співробітників правоохоронних органів, скаржачись на те, що їхати з ними були практично неможливо.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко і в.о. підприємства Іван Юрик запропонував зробити спеціальний чорний список для всіх тих, кого висаджують посеред дороги з поїзда за неадекватну поведінку і п'яний дебош.

Якщо дану ініціативу підтримають, тоді пасажири залишаться без квитків назавжди.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що У Запоріжжі діти догралися до страшних опіків-злякалися навіть медики

Також портал " Знай.ІА " писав, що Під Запоріжжям трагічно загинула компанія друзів-їхали на море і розбилися вщент

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Львові мажор на Mercedes зніс жінку на зебрі-відлетіла на узбіччя, медики примчали за Холодним тілом