У Харкові Антимонопольний комітет України, а точніше його територіальне управління, прикрили нелегальний бізнес. Нахабний підприємець вирішив обдурити українців і видати за дезінфектори для рук незрозумілу рідину. Про це повідомила прес-служба територіального управління АМКУ.

Співробітники виявили дезінфікуючі засоби, які випускалися під назвою «Гель д/рук дезинф 1Л DEZI». Виробник позиціонував засіб, як санітайзер, а на перевірку воно таким не було.

Варто нагадати, що Знай нагадав про рекомендації МОЗ під час карантину. Головні медики країни повідомили українцям, що правила безпеки потрібно дотримуватися завжди незалежно від того діє карантин чи ні. Важливо дотримуватися дистанції і розуміти різницю між карантином і самоізоляцією. Карантином є обмеження діяльності або навіть фізична ізоляція тих, хто не має ознак захворювання. Самоізоляція є обмеженням контактів хворих з симптомами коронавірусної інфекції для того, щоб запобігти подальшому поширенню.

Також Знай повідомляв, що школяр з Франківщини розробив унікальний захист для медиків, які лікують хворих коронавірусом. Молодий чоловік створив безконтактний Дезінфектор. Учень ЦЕНТРУ ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ Юрій Тумір, в рамках STEM-проекту Центру наукових інновацій, представив проект безконтактного дезінфектора для рук.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі для студентів одного з вишів міста встановили спиртовий душ для дезінфекції. Стійки з дезрозчином встановлені в гуртожитках і в навчальних корпусах університету.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще