Сьогодні існує думка, мовляв, якщо ви не знаєте Maruv, значить ви живете на Місяці. Ім'я цієї красуні у всіх на слуху, а її хіти звучать з кожної праски. Але з чого ж все починалося? Давайте розберемося разом. Анна Корсун народилася в 1992 році в Дніпропетровській області.

До слова, Корсун-прізвище чоловіка співачки. Своє дівоче прізвище, як і батьків, Анна ретельно приховує, намагаючись не афішувати подробиці свого походження, пише портал "Цікаво знати".

З раннього дитинства майбутня зірка захоплювалася хореографією, а в 14 вже гастролювала по Україні у складі танцювального колективу. Maruv закінчила Харківський політехнічний інститут.

Maruv, фото facebook
Maruv, фото facebook

Незабаром дівчина виявила в собі талант до співу і почала переспівувати хіти знаменитих виконавців. Maruv здобула перемогу в різних музичних конкурсах, а вже в 2015 стала фіналісткою фестивалю «Нова хвиля», виступивши у складі свого першого музичного колективу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Maruv пробувала свої сили в шоу "Голос України «і стала учасницею восьмого сезону шоу "Х - фактор". Незабаром Анна прокинеться знаменитою. Дівчина кардинально змінила імідж, стала більш впевненою і розкутою, Вибравши для себе яскравий сценічний псевдонім. За словами дівчини, своє нове ім'я вона побачила уві сні. Сьогодні яскраву виконавицю називають королевою латексу і епатажу.

MARUV
MARUV

Співачка зізнається, що вона любила яскравий одяг з раннього дитинства. У школі Анну частенько вичитували за "безглузді " образи.

Сьогодні виконавиця одружена з якимсь Олександром Корсуном, з яким вона познайомилася в студентські роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Теж підчепила?",- Maruv оголилася через коронавірус і змусила українців понервувати

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Боже, жахливо", - Maruv з подружками посварили фанатів занадто відвертим відео

Також «Знай.иа " писав, що MARUV в міні-бікіні підкорила Дубай спокусливим тілом: "справжня, апетитна!"