У харківських супах швидкого приготування виявили неавторизовану харчову добавку . Зараз партії брикетів вилучають з полиць магазинів.

Про це повідомили в ГУ Держпродспоживлсужби в Харківській області з посиланням на повідомлення Системи швидкого реагування з харчових продуктів та кормів (RASFF).

Фахівці регіонального управління Держпродспоживлсужби закликали покупців і операторів ринку звернути увагу на товар, який надходить у продаж.

17 липня в системі швидкого реагування з харчових продуктів та кормів (RASFF) з'явилося повідомлення про те, що супи швидкого приготування, які виготовляє ТОВ «Кухар» (Дергачівський район) мають у своєму складі неавторизовану харчову добавку «поліакрилат натрію», яка в промисловості використовується як поглинач запахів. Без цього компонента не обходяться у виробництві памперсів, медичних бандажів і одноразових пелюшок.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Супові брикети вироготовлялися і експортувалися з України в Болгарію.

У разі виявлення таких супів санлікарі рекомендують звертатися в районні (міські) управління з безпеки харчових продуктів і ветеринарної медицини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Суші "на винос" отруїли життя десяткам киян - хто на унітазі, хто під крапельницею

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Чорнобилі промишляли чорні збирачі ягід, із Зони – на базар: "Кому малинки з цезієм?"

Також «Знай.ua» писав, що Франківчан напихають небезпечними напівфабрикатами з Польщі — курочка з паразитами