У Харкові Сергій Пархоменко, він же — Серьога, він же — Поліграф Шарікоff судиться з колишньою цивільною дружиною за право виховувати спільних синів.Поки що хлопчики живуть разом з дідусем і гувернером Філіпом.

Рік тому репер забрав хлопчиків 10-річного Марка і 9-річного Платона в Харків, а нещодавно зняв фільм про те, як вони живуть в районі Печенізького водосховища, пише "KharkivToday".

У лютому їх мати, київська танцівниця Поліна Ололо заявила, що Пархоменко вкрав у неї синів і не дозволяє з ними бачитися.

Сергій та Наталія розлучилися в 2015-му році. Музикант тоді переїхав у Москву до нової коханої, а Поліна залишилася жити в Києві з двома синами. В минулому році Сергій Пархоменко забрав дітей до себе в Харків. За словами Поліни, він відвіз синів прямо з тренування, не попередивши її, але тоді колишнім коханим вдалося домовитися про те, що хлопчики місяць поживуть з батьком. Але місяць розтягнувся на півроку, а з лютого 2020-го Поліна Ололо не може зустрітися з дітьми, ні додзвонитися їм.

"Вже як 173 дня я позбавлена будь-якої можливості спілкуватися зі своїми дітьми, яких до цього 10 років самостійно виховувала", — написала Поліна на своїй сторінці в Фейсбук.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

фото: instagram.com/polina_lola
фото: instagram.com/polina_lola

Репер Серьога довго мовчав на звинувачення колишньої цивільної дружини у викраденні дітей, але минулого тижня зняв цілий фільм про те, як зараз живуть Марк і Платон. Музикант пояснив, що забрав старшого сина до себе, щоб допомогти йому поставити техніку в футболі, а молодшого — тому що вихователь скаржилася на його поведінку.

У 12-хвилинному ролику "Тиха заводь" знялися обидва хлопчика.

"Я живу поки з дідусем. Він приїхав сюди, щоб вилікуватися. Тато йому в цьому допомагає", — розповідає 10-річний Марк.

Батько музиканта теж з'являється у відео. Він розповів про те, як після інфаркту переїхав лікуватися спочатку до Києва, а потім до Харкова до сина. У фільмі також знявся гувернер і тренер хлопчиків — якийсь Філіп, колишній солдат "Французького легіону".

скріншот з відео
скріншот з відео

Види в кадрі дуже схожі на прибережну зону Печенізького водосховища. У фільмі показаний розпорядок дня хлопчиків: вони бігають, купаються, самі готують собі сніданок. Про матір в стрічці немає ні слова.

Тим часом Поліна Ололо всерйоз налаштована повернути собі хлопчаків. Вона за допомогою поліції забрала документи синів з ліцею №9 на Цивільній, куди їх визначив батько, а тепер судиться із Пархоменко, щоб визначити місце проживання Марка і Платона.

Сам репер Серьога на суди не ходить і дуже стримано коментує ситуацію в соцмережах.

"Зараз мова йде лише про визначення місця проживання з одним із батьків, а не про позбавлення батьківських прав або інший надзвичайності, тому не потрібно драматизувати ситуацію. До суду мої діти перебувають зі мною за наявності у мене всіх дозвільних документів. Інше ви дізнаєтеся після закінчення судового розгляду", — написав музикант.

Наступне засідання Солом'янського суду Києва відбудеться 14 вересня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина репера Серьоги звинуватила Україну в руйнуванні життя її дітей

Як повідомляє портал «Знай.ua» Екс-дружина репера Серьоги Поліна Ололо про майбутнє суді щодо дітей: "Я побоююся, що..."

Також «Знай.ua» писав, що Екс-дружина репера Серьоги з поліцією домоглася зустрічі з синами – "Буду боротися до останнього подиху"