У Харкові в суботу, 1 серпня, близько 18:00 на Кільцевій дорозі в Холодногірському районі, сталася смертельна ДТП.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

За попередніми даними, водій автомобіля Volvo не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою КАМАЗ. Від отриманих травм водій легковика, 1948 року народження, загинув на місці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Інформація внесена до Єдиного обліку заяв та повідомлень Холодногірського відділу поліції, всі обставини аварії з'ясовуються.

Нагадаємо, страшна смертельна ДТП сталася на окупованому півострові Крим. В результаті аварії мікроавтобуса і причепа вантажівки загинуло 9 осіб, ще дев'ять — постраждали.

Подія сталася рано вранці на трасі “Таврида", яка знаходиться поруч з Білогірськом, через те, що водій автомобіля Mercedes Sprinter заснув за кермом і це призвело до зіткнення з іншим автотранспортом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині четверо дітей осиротіли після страшної аварії, цілують хрести і розмовляють із загиблими: "Привіт, мамусю і таточку"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Страшна ДТП під Львовом забрала життя дівчинки і ледь не вбила її сестру – крихітку в комі відправили до Києва

Також «Знай.uа» писав, що В Одесі поліцейська автівка на швидкості протаранила вантажівку, троє у лікарні