20-річному українцю потрібна фінансова допомога для лікування лімфоми Ходжкіна, стадія 4Б.

Про це повідомили в Телеграм-каналі "Kharkiv Journal".

Хлопцеві потрібно пройти 6 курсів хіміотерапії, вже пройдено 4. За кожен курс Володимир віддає по 10 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Мене звуть Володя, мені 20 років. Хочу звернутися до небайдужих людей: мені потрібна фінансова допомога для лікування моєї хвороби-Лімфома Ходжкіна, стадія 4б.Коротко кажучи, це рак лімфатичної системи, що, як все онко захворювання, потребує хіміотерапії. Мені лікарі прогнозували шість курсів, я пройшов вже чотири, за один курс приблизно виходить 10000 грн. Держава про таких людей не думає, бо ще нічим мені не допомогла, довго не просив допомоги, бо сподівався сам на себе, але підтримка людей - це найцінніше, що у нас є. Дуже вдячний всім, хто не залишився осторонь, перепрошую що не всім особисто подякував", - розповів про свою проблему Саламаха Володимир.

Як допомогти:

Номер карти банку (приват банк) 4149439316888100 Саламаха Володимир.

Якщо хто хоче дізнатися детальніше, то телефонуйте (тел. 0967636741) або пишіть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція - "Допоможіть врятувати Юрка"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку: "Врятуйте Аріночку"

Також «Знай.uа» писав, що Маленьке янголятко страждає через рідкісну патологію, діагноз прозвучав як вирок: "Врятуйте нашого Ванічку"