у Харківській області В Ізюмському районі, помер малолітня дитина, мати якого підозрюють у неналежному виконанні батьківських обов'язків. Про це повідомили в місцевій поліції.

За попередньою інформацією, дитина була хвора, проте його мати не поспішала звертатися за лікарською допомогою. На її думку, «звичайну ангіну» цілком можна було вилікувати в домашніх умовах. Тому, замість того, щоб показати сина лікаря, жінка лікувала його самостійно.

Проте 1 серпня, в суботу, 12-річного хлопчика без ознак життя доставили в лікарню швидкої допомоги. За словами матері, дитина раптово втратив свідомість і впав. Його госпіталізували, однак реанімувати так і не змогли.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). За фактом смерті хлопчика буде проведена відповідна перевірка.

Нагадаємо, що під Києвом 10-річна дівчинка загадково загинула на річці. Утонувшую дівчинку помітили випадкові перехожі, які викликали на місце події поліцію і швидку допомогу. На жаль, врятувати дитину не змогли.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа", скандальна Штепа підозрюється у вбивстві офіцера СБУ

Також, "Знай.иа" писав, що поліцейські можуть сісти у в'язницю за жорстоке поводження зі старим. Спроба затримання пенсіонера, що здійснює незаконну торгівлю, супроводжувалася особливо жорстоким поводженням з боку дівчини-поліцейського.