У Харкові дівчина залізла під трактор. Водій транспортного засобу дивом не здійснив непоправне, вчасно побачив неадекватну панночку.

Відповідне відео опублікували очевидці в соціальних мережах.

За словами водія, забравшись під трактор, дівчина кричала: "Рятуйте! Вбивають!".

В мережі припустили, що дівчина - наркозалежна, яка втекла з реабілітаційного центру.


Коли дівчина побачила людей, які вийшли на галас, вона кинулася тікати і сховався в будинку поруч. При чому по ній було зрозуміло, що вона перебувала в неадекватному стані.

"Це відео доводить необхідність хоч якийсь реабілітаційної програми для наркозалежних на державному рівні", - прокоментував автор відео.

" Навіщо реабілітація? Всіх під трактор", "знову поехавший відос і безлад на наркохейтерську тему.. ", " Можна подумати, їх під пістолетом, змушують приймати всяку хе*ню! Зібрати всіх і вивести в «резервації» на примусові роботи",- коментували побачене користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві неадекват кидався на людей з ножицями біля метро, обколбасился - і в бій

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві ушлая "казкарка" намагалася потрапити в чуже авто – вагон відмовок і шоу для копів

Також «Знай.ua» писав, що Харків'янин кидався на перехожих з ножем і дивним бажанням - "Вимагав, щоб з ним…"