У Харкові народний депутат України від партії "Слуга народу" Андрій Одарченко отримав годинник вартістю 110 тис. грн.

Відповідне повідомлення минулого тижня подав харківський народний депутат України від партії "Слуга народу" Андрій Одарченко, пише Depo.Харків.

Як виявилося, Одарченко отримав цінний подарунок у не грошовій формі – годинник Ulysse Nardin. Вартість годинника – 110 тис. грн. Дарувальник – батько нардепа Микола Одарченко.

Як стало відомо з сайту Харківського державного університету харчування та торгівлі, Одарченко Микола Семенович працює професором на кафедрі управління безпечністю та якістю товарів. Його син – Андрій Одарченко – до обрання нардепом був завідувачем цієї кафедри.

"Слуга народу" Андрій Одарченко після обрання в парламент переписав свій бізнес на батька.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з електронної декларації Одарченко за 2019 рік, ні депутат, ні його родина не володіють і не орендують ніякого житла. Нардеп володіє лише автомобілем Lexus ES 300H (рік випуску – 2013).

Андрій Одарченко
Андрій Одарченко

Протягом 2019 року Одарченко отримав наступний дохід: зарплата за основним місцем роботи в Харківському державному університеті харчування та торгівлі – 122,2 тис. грн, дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав – 9,5 тис. грн, дохід від відчуження рухомого майна (автомобіль Lexus GS 300) – 48 тис. грн, зарплата за основним місцем роботи у Верховній Раді – 142,5 тис. грн, позика, отримана 16 вересня 2019 року від матері – 2,97 млн грн, матеріальне благо від партії "Слуга народу" – 22,3 тис. грн, відшкодування витрат на здійснення депутатської діяльності – 111,6 тис. грн.

Серед фінансових зобов'язань Одарченко зазначив позику в 2,97 млн грн і борг по кредитній карті – 203,4 тис. грн. Ніяких заощаджень нардеп не вказав.

Разом з тим, згідно з відкритих джерел, Одарченко залишається в переліку засновників обслуговуючого кооперативу "Гаражно-будівельний кооператив "Горизонт Плюс". Однак це не зазначено в декларації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українська телеведуча "наговорила" за рік на 260 мільйонів: похвалилася в декларації

Як повідомляє портал «Знай.ua» Новий глава поліції Області засвітив "мажорну" декларацію - квартира, шикарні машини і гектари "городу"

Також «Знай.ua» писав, що Брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах