Голова правління ГО “Харківський антикорупційний центр” та депутат Харківської обласної ради Дмитро Булах йде на місцеві вибори.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Булах зазначив, що хоче прозорих рішень від влади.

Дмитро Булах: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук
Дмитро Булах: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук

“Так, я йду на місцеві вибори. Моя мета - міськрада і зміна ситуації в місті. Незважаючи на те, що останні 5 років ми всі з вами, дуже сильно по ряду питань просунулися вперед, але говорити про докорінну зміну підходів все ще не можна. Все закрито, кулуарно, непрозоро і орієнтоване на інтереси міського керівництва і оточення”, - повідомив Булах на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Депутат облради зазначив, що балотуватиметься разом з командою народного депутата Юлії Світличної. Він вважає її найбільшою консолідуючою проукраїнською силою в регіоні, яка здатна змінювати існуючий порядок.

“Очевидно, що положення і в країні, і в області погіршується - місцеві барони вже відверто ігнорують центральну владу, управлінський хаос і безсилля провокують відцентрові сили, і це все відбувається під час війни. Наша загальна відповідальність це не дати всьому скотитися у прірву, з одного боку, а з іншого - домогтися якісних змін у місті і вирвати його з пострадянської безвиході. Цим ми і плануємо займатися”, - додав Булах.

Итак. Да, я иду на местные выборы. Моя цель - горсовет и изменение ситуации в городе. Несмотря на то, что последние 5...

Geplaatst door Dmytro Bulakh op Woensdag 29 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На крісло Кернеса поклав око дружок Світличної Черняк - слідом за Фельдманом

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес мітить у крісло мера Харкова, є шанси у інших кандидатів

Також «Знай.ua» писав, що "Посуне" Кучера? Екс-губернатор Світлична готується до виборів на Харківщині