Стало відомо ім'я ще одного кандидата в мери Харкова . Депутат Харківської міської ради, член правління Харківської антикорупційного центру Ігор Черняк буде балотуватися на пост мера Харкова.

Про це Черняк написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ми не будемо змагатися бордами чи сумнівними технологіями. Ми будемо презентувати концепції розвитку та пріорітети, ідеї та рішення, конкретні кроки та пропозиції. Харків майбутнього — це сучасне європейське місто: розвинуте і привабливе, безпечне і комфортне для всіх і кожного. Кожен харків’янини має бути захищеним і має отримати всі можливості та перспективи розвитку! Саме кожен харків’янин, а не вузьке коло обраних чи наближених! Ми готові об’єднувати наші зусилля з усіма здоровими силами, з тімі, хто втомився від загальнонаціонального управлінського хаосу, так само як від прогресуючого містячкового феодалізму!" заявив Черняк.

За словами депутата, він буде висуватися від партії ексголови ХОДА Юлії Світличної.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Депутат Харківської міськради, який зайшов до міськради від партії "Самопоміч" (потім відпав від неї), вирішив йти з командою ЮА. За нашою інформацією, були переговори з іншими політичними силами, але там взагалі стояло б питання прохідності, а "Слугою народу"... як би це м'якше сказати, не зрослося. А Світлична "вбила" двох зайців: ручних депутатів заведе і не програє, ну не любить вона програвати",- повідомили в Телеграм-каналі "Kharkiv Journal".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко втрачає підтримку киян, чинному меру пророкують провал на виборах

Як повідомляє портал «Знай.ua» Філатов рве і метає, сотні кримінальних справ вибивають крісло мера: "Нехай ці паразити в р*поза покопаются"

Також «Знай.ua» писав, що Губернатор Хмельниччини Габинет зробив меру Симчишину подарунок перед виборами - розслабся, колега