В Харківській області в селі Циркуни карета швидкої допомоги на смерть збила жінку.

Про це першими повідомили очевидці в місцевих Telegram-каналах. Пізніше факт наїзду на жінку швидкою підтвердили в поліції області.

Як стало відомо з повідомлення, то аварія сталася 28 липня близько 21:40 на вулиці Соборній в селі Циркуни. Автомобіль "швидкої допомоги" збив 43-річну жінку.

"Встановлено, що "швидка" під керуванням 60-річного водія рухалася з ввімкненими проблисковими маячками з боку автодороги «Київ-Харків-Довжанський» у напрямку села Липці. Жінка перебігала проїжджу частину поза межами пішохідного переходу перед автомобілем «Skoda», який на зустрічній смузі руху, пропускав автомобіль швидкої, щоб здійснити поворот ліворуч",- повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Жінка від отриманих травм загинула на місці ДТП.

На відео потрапив момент гальмування "швидкої" і звук удару. За словами очевидців, перед зіткненням у авто дивно погасли фари. На відео потрапив саме цей момент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові дитина поранив голову на зебрі - поспішав на тролейбус

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Хмельницькому "швидка" потрапила у жахливу ДТП – дев'ятеро в реанімації, шанси є не у всіх

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові копи "покарали" медиків біля Барабашово