У Харкові зафіксували бебі-бум. За останню добу в пологових будинках міста народилося 41 малюк. Серед новонароджених є й трійня. Про це розповіли в Харківському міському центрі здоров'я.

Серед новонароджених 24 хлопчики і 17 дівчаток. Також народилася трійня – хлопчик і дві дівчинки. Вони з'явилися на світ у Харківському регіональному перинатальному центрі. Також за добу народилася і одна двійня. Дві дівчинки народилися в міському перинатальному центрі. Всі мами і діти відчувають себе добре.

У Харкові бебі-бум Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Україні статистика фіксує скорочення населення, коли смертність та міграція перевищують народжуваність. Однак кількість народжених дітей дає привід для надії на краще. Так у Львівській області протягом 2019 року народилися 21,8 тисячі дітей. Протягом 2019 року населення області зменшилось на 11 тисяч осіб. На кожну 1000 осіб протягом 2019 року народилося 9 дітей.

Знай повідомляв, що в Дніпрі прикута до інвалідного візка жінка показала справжнє сімейне щастя. Вона народила вже третього малюка. Медики розповіли, що готувалися до складнощів, але молода мама впоралася самостійно. Жінка зазначила, що з такою підтримкою рідних і близьких у неї немає обмежень. Новонароджений малюк почуває себе добре і вже радує тата і маму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в перинатальному центрі Чернівців взяли перші пологи.