Під Харковом медики врятували чоловіка, якого вкусила змія. Потерпілий знаходився на пляжі на одній з баз відпочинку.

Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як стало відомо з повідомлення, 27 липня в службу «103» надійшов виклик про те, що на пляжі однієї з баз відпочинку у Вовчанському районі 44-річного чоловіка вкусила змія.

"У такі спекотні дні погрітися на сонечку і у водойм хочуть не тільки люди, але і різні плазуни. 27.07.2020 року о 14 год. 22 хв. в службу " 103 " надійшов виклик в одне із сіл Вовчанського району з приводу укусу плазуна. Змія вкусила чоловіка 44 років, який знаходився на пляжі однієї з баз відпочинку",- написано в повідомленні.

Прибулі на місце медики надали потерпілому невідкладну медичну допомогу, після чого доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

отруйна змія
отруйна змія

Нагадаємо, днями в міську клінічну лікарню №4 в Дніпрі доставили 25-річного військовослужбовця ЗСУ, якого вкусила отруйна змія. За словами завідувача відділенням токсикології та головного експерта області з токсикології Миколи Шинкаренко, чоловік був забезпечений всіма необхідними препаратами і вже отримав дві дози антитоксину проти зміїної отрути (сироватку). На даний момент військовослужбовець перебуває у стані середньої тяжкості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У місті Покрив Дніпропетровської області 6-річний хлопчик постраждав від укусу отруйної змії

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі змія заповзла під покривало туристів - позеленіли, не було сил навіть пискнути

Також «Знай.ua» писав, що Запорізької області семирічний дитина потрапила до лікарні після укусу змії