Харківська поліція почала розслідування загибелі чотирьох працівників міськводоканалу. За попередніми даними, троє чоловіків і одна жінка отруїлися аміаком.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

"На території мулових полів міських очисних споруд були виявлені тіла трьох чоловіків і однієї жінки. Всі вони працівники очисних споруд і виконували свої професійні обов'язки. Один із співробітників спустився в колодязь, щоб спустити воду і втратив свідомість. Йому намагалася допомогти троє інших співробітників комунального підприємства - двоє чоловіків і жінка. В результаті інциденту чотири людини загинули на місці події", - розповів Олексій Маник, начальника слідчого відділу Основ'янського відділу поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Він додав, що за попередніми даними, люди отруїлися аміаком. Для встановлення причин смерті буде проведення експезтиза. Загиблі працівники були без засобів індивідуального захисту. Не постраждав чоловік, який працював у протигазі.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові невидимий вбивця підкрався до сплячим людям – дворічний малюк потрапив у реанімацію

Як повідомляє портал «Знай.ua» Смертельні строки придатності - що станеться з отрутою після закінчення часу зберігання

Також «Знай.ua» писав, що Гості отруїлися на дні народження популярної Instagram-блогерши: частина в реанімації, інша - в морзі