У Харкові 27 липня на пішохідному переході на перехресті проспекту Ювілейного і вулиці Гвардійців Широнінців автомобіль збив хлопчика. За словами свідків, аварія сталася о 15:16.

В результаті аварії 12-річний хлопчик з травмами доставлений в лікарню.

«Дитина перебігала дорогу на червоне, щоб встигнути на тролейбус, - кажуть очевидці аварії. – Малець живий, але сильно пошкоджена голова. Лежав хвилин 20, поки не приїхала швидка».

«Водій машини ВАЗ наїхав на 9-річного хлопчика, який перетинав дорогу по пішохідному переходу. Постраждалий доставлений в лікарню швидкої і невідкладної допомоги», - підтвердили інформацію в облуправлнии Нацполиции.

Факт аварії зареєстрований в Єдиному обліку заяв і повідомлень вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Встановлюються всі обставини події.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що вчора у Києві сталося страшне ДТП, водій на швидкості збив пішохода, після чого втік.

Про це повідомляє ДТП.uа.

Так, стало відомо, що у Києві автомобіль на швидкості насмерть збив пішохода, який ходив по проїзній частині на Бориспільської трасі. Відомо, що ця аварія сталася в нічний час.

Водій рухався на високій швидкості по шосе. В цей момент дорогу переходив чоловік, водій не встиг зреагувати і збив його. В результаті зіткнення загинулого відкинуло на 50 метрів. Прибулі на місце НП медики лише констатували смерть, від безліч травм пішохід помер на місці події.

Всі деталі та обставини події встановлюються.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Чоловік допоміг трьом пасажирам вибратися з палаючого авто, драматичне відео

Також портал «Знай.uа» писав, що Скнилівської трагедії 18 років, рани очевидців не гояться: "Тіла валялися без рук і ніг, а кров лилася рікою"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Хмельницькому "швидка" потрапила у жахливу ДТП – дев'ятеро в реанімації, шанси є не у всіх

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw