25 липня помер глава медичного штабу Металіста 1925 Антон Худаєв. Причиною смерті лікаря стали ускладнення від COVID-19.

Про це повідомили в пресслужбі Української асоціації футболу.

Вірус вразив 70% його легень, серце не витримало. У останнім часом 48-річний Худаєв був на апараті штучного дихання.

"Антон Євгенович захворів COVID-19, вірус вразив 70 відсотків його легенів. Кращі лікарі України боролися за життя Антона, він перебував під апаратом штучного дихання...Проте коронавірус виявився безжальним до нашого Доку. Сьогодні ввечері Антон Євгенович помер через зупинку серця.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Важко висловити словами глибину втрати. Більше 20 років Ашот (як його всі називали) був лікарем харківського «Металіста», у збірній - з 2016-го ( також працював у головній команді в 2010-му). Завжди чуйний і турботливий до кожного гравця, кожного тренера, кожного члена команди ...",- написано в повідомленні.

Худаєв більше 20 років був медиком харківського "Металіста", після ліквідації якого перейшов на роботу в "Металіст-1925". У збірній України він працював в 2010 році, а потім з 2016-го і по сьогоднішній день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні за добу 807 нових хворих коронавірусом, 11 померло

Як повідомляє портал «Знай.ua» Китайський вірус забрав життя вагітної, троє дітей залишилися сиротами - народила і не витримала

Також «Знай.ua» писав, що Ослаблення карантину не світить: МОЗ назвало регіони, які не готові до зняття обмежень