У Харкові на Карповській, 11 два хлопця сношались з козою. Сусідам набридло слухати, як репетує тварина і вони викликали поліцію.

Про це кричущий інцидент повідомили свідки в соціальних мережах.

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

"На вулиці Карповській, будинок 11, людям набридло слухати, як репетує коза в квартирі сусідів. Викликали копів, які приїхали і побачили, як справжні чоловіки не захотіли дітей від справжніх жінок і полюбили козу, причому по черзі. Еххх, кохання така справа", - повідомили в групі "Kharkiv Journal".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Інформація перевіряється.

Ця новина викликала серед харків'ян бурю емоцій:

"Тільки козо**ів не вистачало, тепер повний комплект", " Атошники знову розважаються", " Це майбутні терористи.Аж страшно подумати ,що вони могли б вимагати від Зеленського", " А як сусіди визначили що козу ї*али? Фахівці з цапиною є*лі чі шо?", "дивно , що слов'янської зовнішності ...взагалі такий х....займаються азери", "Скільки серед нас неадекватних", " Цікаво, а хто фотки з місця подій виклав? Коза? ", " Одіозні персонажі", " шо за дічь!?!?".

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні схопили політичного кандидата-шкуродера, який закотив живого кошеня в банку: розшукали за лічені години

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Ужгороді підлітки закидали камінням сім'ю лебедів, а птахи так вірили людям

Також «Знай.ua» писав, що Неадекватний водій спробував задавити собаку на дорозі влаштував погоню