У Харкові в квартирі знайшли зарізаним молодого чоловіка, якого нещодавно госпіталізували з вогнепальним пораненням голови. Про це повідомляє спільнота «ХС Харків» у соціальній мережі Facebook.

«Пам'ятаєте історію про хлопця, який в ході сварки з дружиною вистрілив собі в голову з травмата? Вчора він був знайдений зарізаним насмерть у квартирі своєї цивільної дружини. Тієї самої, через яку стріляв собі в голову півтора місяці тому», - пишуть у співтоваристві, відзначаючи, що інформація отримана від сусідки молодих людей, яка і виявила труп у приміщенні через два дні після першого інциденту.

Фото: «ХС Харків»
Фото: «ХС Харків»
Фото: «ХС Харків»

«Звали хлопця Шагалов Олексій, 1982 року народження», - уточнюють автори повідомлення.

Також нагадують, що дружина його порізала ножем близько тижня тому, за що її затримали правоохоронці і закрили в СІЗО. Їй інкримінують замах на вбивство.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Хлопець ці дні жив сам у неї в квартирі. Друзі з ним зідзвонювалися у вівторок вдень, під вечір він уже не виходив на зв'язок, а в четвер сусідка знайшла його мертвим», - зазначили в співтоваристві.

Подробиці смерті хлопця поки невідомі, їх встановлює поліція.

"Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку нелегального садка у якої на руках померла дитина.

Нагадаємо, раніше Молодий українець повісився в прямому ефірі і звинуватив у своїй смерті поліцейських

Як повідомляє портал "Знай.uа" жінконенависника і засновника "Чоловічого держави" Позднякова зарізали в Туреччині - ЗМІ