Підозрюваного у пособництві луцькому терористові заперечує свою провину і називає Максима Кривоша шахраєм. За словами затриманого, той відправив йому несправжню старовинну монету.

На судовому засіданні, де обирають запобіжний захід Дмитру Михайленко підозрюваний заявив, що не відправляв Кривошу зброю, передає PavlovskyNews.

За його словами, він є колекціонером антикваріату і обмінювався з "Поганим" старовинними монетами, а той його обдурив, відправивши в замін фальшивку.

Михайленко також стверджує, що контактував з Кривошем тільки на форумі колекціонерів і це було всього один раз.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На питання журналістів про зброю, яка у нього знайшли на дачі під час огляду, Михайленко відповів, що вона належить йому і частина з неї є зареєстрованою. Торгівлю зброєю заперечує.

Слідчий Дмитро Дорошенко заявив, що Максим Кривош під час захоплення використовував гранату РГД-5, повідомляє suspilne.media. Гранату такої ж моделі знайшли при обшуку у Михайленко. Гранату Кривошу харків'янин нібито відправив "Новою поштою" 17 липня. За словами адвоката, в посилці Луцьк були три колекційні монети.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Теракти в Україні і світі - журналіст знайшов дивні збіги в "луцькому інцидент"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Луцькому терористові Кривошу оголосили підозра: деталі суду і кадри з засідання

Також «Знай.ua» писав, що Луцькому терористові Кривошу обирають запобіжний захід - балакучий і задоволений Зеленським