Світ не без добрих людей. Це твердження в очереной раз підтвердили харків'яни. Якийсь анонім залишає їжу для безпритульних біля сміттєвих баків, адже дуже часто в цих місцях бродять безхатьки у пошуках їжі або потрібних речей.

Фотофактом поділилися в групі "Х**вий Харків".

На фото можна помітити, як висить підписаний пакетик з їжею. Той хто його сюди повісив попросив через записку не викидати вміст пакету.

"Раптово хороші люди на Тракторобудівників",- прокоментував автор своє фото.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ким би не була ця людина, але вона займається благою справою.

" Щоб такий хе*ні не було потрібно перейняти досвід європейських країн і вести високі податки для багатих..щоб вирівняти життя для всіх", " Хорошие люди в Х**вому?! Там напевно ка*ахи", " на*ер треба цих трутнів годувати? Вони все одно працювати не хочуть, живуть на те, що знайдуть або те що їм дадуть", " занадто дороге житло..тому спиваються і стають бомжами...",- міркували харків'яни в коментарях.

Нагадаємо, волонтери Франківська шукають небайдужих громадян для допомоги бідним. Про це написав користувач Олександр Букатюк на сторінці "Спільнота Святого Егідія (Івано-Франківськ)" в соцмережі Facebook. Волонтери в Івано-Франківську, кожну середу і п'ятницю надають бідним їжу (друга страва).

На початку карантину безліч людей приносили їжу, тому її було цілком достатньо. Однак, в даний момент, з-за карантину не у всіх є можливість надати допомогу бідним людям. До того ж, справжньою проблемою волонтери вказали брак людей.

У зв'язку з цим волонтери звернулися до небайдужих людей з проханням про допомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі рятують талановитого художника з поламаною ногою - живе під деревом, картини продав

Як повідомляє портал «Знай.ua» Волонтери, які рятують безпритульних, поскаржилися на загрози копів: "Підійде зі спини і штрикне ножем"

Також «Знай.ua» писав, що Волонтер знайдений мертвим, друзі не вірять в "природну загибель": "Такими розчинами зазвичай змивають ДНК"