У Харкові водій збив дівчину і поїхав. Про це розповіли в Telegram-каналі "Ху**ий Харків".

Повідомляється, що біля McDonald’s, який знаходиться на Павлівській площі, автомобіль Lexus збив дівчину. При цьому водій транспортного засобу вирішив не зупинятися і просто поїхав.

Постраждала дівчина, кадр з відео: Telegram Ху**ий Харків

На щастя, дівчина залишилася жива. Однак вона отримала велику кількість синців і подряпин. Детальної інформації про стан дівчини не повідомляли.

"10 хвилин тому Лексус збив мою подругу і поїхав. Навіть не зупинився. Це сталося біля Макдональдса на Павлівській площі!" - написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Автор публікації розшукує водія і просить всіх, хто володіє якою-небудь інформацією повідомити йому за вказаним телефоном.

Повідомлення про ДТП, скріншот: Telegram Ху**ий Харків

Також до повідомлення додали відео, на якому дівчина в джинсовій спідниці і смугастому топі показує травми після того, як її збив автомобіль. Можна помітити, що у неї велика кількість синців на руках, безліч подряпин по всьому тілу, а також збиті коліна та лікті.

Детальної інформації про те, як стався інцидент не повідомляли.

Нагадаємо, що у Кривому Розі сталася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Львові на одній з вулиць сталася ДТП, чоловік збив неповнолітні дівчинку і намагався втекли з місця події.

Також, "Знай.иа" писав, що на Тернопільщині сталася смертельна ДТП у Козівському районі. В аварію потрапив один автомобіль, який перекинувся будучи в кюветі.