Стало відомо ім'я терориста, який погрожує підірвати себе разом з топ-поліцейським Полтавщини.

Полтавський терорист їде в Київ


Так, стало відомо, що злочинця звуть Скрипник Роман Миколайович. Він 1988 року народження. При цьому повідомляється, що чоловік раніше брав участь в АТО.

Полтавський терорист був засуджений за двома статтями кримінального кодексу:
- стаття 185 «Крадіжка»;
- стаття 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Фото: прес-служба поліції у Полтавській області.


Відзначимо, що зараз автомобіль із заручником рухається польовими дорогами у Решетилівському районі. Недалеко від розташування зловмисника знаходиться траса на Київ. Раніше повідомлялося, що полтавський терорист має намір їхати в столицю. Чоловік із заручником і гранатою їде на службовому автомобілі ВАЗ-2115.

Нагадаємо, на вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір і погрожує співробітникам поліції гранатою.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: прес-служба поліції у Полтавській області.


Правоохоронці оточили територію навколо адміністративного суду. З чоловіком, який погрожує підірвати гранату ведуть переговори.

На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції області та Полтавського відділу поліції та інші спеціальні служби. Процесуальне керівництво здійснює Київська місцева прокуратура.

Скріншоти

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпропетровській області через зсув ґрунту в піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.

Також Знай.uа писав, що в Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця.