У Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники поліцейського, який приїхав на виклик. Правоохоронці вживають всі можливі заходи для затримання зловмисника, який погрожує підірвати гранату.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Полтавській області.

На вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація із затримання підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір та погрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть перемови.

На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку поліції області й Полтавського відділу поліції та інші спеціальні служби. Процесуальне керівництво здійснює Полтавська місцева прокуратура.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

источник:irt.pl.ua
источник:irt.pl.ua

Правоохоронці просять всіх громадян триматися подалі від епіцентру подій:

"Просимо громадян та водіїв бути вкрай обережними та оминати територію проведення спеціальної операції! Задля вашої безпеки тримайтеся якнайдалі від епіцентру подій".

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Луцький терорист" Кривош намагався викрасти внука мільйонера — у поліції повідомили резонансні деталі

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Україні з'явиться "чорний" список громадян після захоплення заручників у Луцьку

Також «Знай.uа» писав, що Франківщину заполонила армія поліцейських - чіпляються до водіїв і шукають вибухівку