Під Харковом розшукують родичів чоловіка, який вже більше семи років живе в районній лікарні.

Щемливою історією поділилися співробітники поліції міста Балаклія Харківської області.

Поліція України, фото: facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev
Поліція України, фото: facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev

За словами поліцейських, чоловікові приблизно 30-35 років, свого імені він не пам'ятає, документів при собі не має. Але найбільше вражає, що за весь цей час ніхто не заявляв в розшук такої людини.

"Небайдужі люди знайшли цього чоловіка в місті Балаклія 5 травня 2013 року. Він бродив по вулицях, на питання перехожих не відповідав. Чоловік не міг вимовити навіть простих коротких слів, тільки видавав незрозумілі звуки, ніби задихався. Люди привели його в місцеву лікарню і досі його особистість не встановлена", - уточнюють в поліції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зараз поліцейські розшукують родичів чоловіка, якому в силу діагнозу потрібні догляд і допомогу.

На вигляд йому 30-35 років, зріст 175 см, середньої статури, волосся коротке чорне. Реагує на ім'я Юрій. Ймовірно, має синдром Дауна.

У Харкові розшукують родичів хворого чоловіка, фото: Національна поліція

У Харкові розшукують родичів хворого чоловіка, фото: Національна поліція

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про особу цієї людини або знає його родичів, просять звертатися за телефонами (05749) 2-09-02; 095- 794- 07- 00 або 102.

Нагадаємо, раніше у Києві на Оболоні шукають безвісти зниклу пенсіонерку Анкару Леонідівну. Відомо, що жінка 1936 року народження вийшла з дому в середу, 15 липня і не повернулася. Зараз про її місцезнаходження нічого невідомо

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові поліція розшукує 62-річну жінку, яка більше тижня не виходить на зв'язок

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом пропала рудоволоса красуня з сумними очима