Правоохоронці показали фото спільника луцького терориста Максима Плохого (Кривоша) у Харкові.Чоловіка затримали за місцем проживання та вилучили у нього боєприпаси.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

За словами начальника обласного управління поліції Валерія Сокуренка, поліцейські встановили причетність 44-річного харків'янина до злочину.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Під час огляду домоволодіння громадянина поліцейські вилучили 4 корпуси ручних гранат РГД-5, 2 корпуси ручних гранат Ф-1 та 6 запалів типу УЗРГМ до них, 3 учбово-імітаційні запали, 2 пістолети ТТ , "Дрейзе" і 100 патронів до них, гладкоствольну рушницю і 122 патрони до неї", – повідомили в поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Зброя та боєприпаси вилучені та будуть направлені на експертне дослідження.
На даний час чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та співпрацює зі слідством.
Відпрацьовуються усі версії кримінального правопорушення.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, вранці 21 червня в центрі Луцька чоловік забарикадувався з заручниками в автобусі Берестечко - Краснилівка. При собі має вибухівку і зброю.

Зловмисник висунув правоохоронцям свої умови, однак вони не були чітко окреслені. Він виходить на зв'язок по соцмережах, постійно пише: "Невдоволення системою в Україні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Луцьку заблоковані радіочастоти певного виділеного діапазону. При цьому соціальна мережа Twitter заблокувала акаунт терориста. І тепер він не може більше публікувати свої вимоги

Як повідомляє портал «Знай.uа» У мережі з'явилося відео того, як терорист Максим Плохой на зупинці, як звичайний пасажир, заходить в автобус. При собі майбутній терорист мав великий похідний рюкзак і сумку. У великій сумці і рюкзаку, очевидно, він ніс зброю

Також «Знай.uа» писав, що У мережі показали унікальні кадри штурму автобуса із заручниками у Луцьку: вибух шумової гранати і спецоперація затримання. На свіжих кадрах видно, що терорист кілька мить постояв біля автобуса і здався правоохоронцям